Wie zijn wij?

VWS Beheer (voorheen VvE Diensten VWS) is een dienstverlenende organisatie met hart voor Vereniging van Eigenaren (VvE). Wij zijn een Katwijks familiebedrijf dat waarde hecht aan directe communicatie en persoonlijk contact. Wat voor VWS Beheer begon met enkele VvE’s, is in de loop der jaren door mond-tot-mondreclame flink uitgebreid tot het ontzorgen van meer dan 70 VvE’s in Katwijk en omstreken.

VWS Beheer is uitgegroeid tot een bedrijf die wordt ondersteund door een administratief-, een bouwkundig-, een ICT- medewerker en een financieel controleur. Zij ondersteunen de werkzaamheden van Sam en Kees van Wijk, welke het vaste aanspreekpunt zijn voor de vereniging van eigenaren.

Wat kunt u van ons verwachten?

Persoonlijk
VWS Beheer staat bekend om het persoonlijk contact: Kees of Sam van Wijk is uw vaste contactpersonen.

Professioneel en snel
We handelen alle onderhoudsmeldingen professioneel en snel af.

Digitaal en transparant
Door middel van een digitale omgeving kunnen eigenaren ieder moment van de dag meekijken in de dagelijkse administratie van de VvE. Daarbuiten zijn er vele andere mogelijkheden binnen het digitale systeem, zoals het inzien of downloaden van splitsingsaktes, jaarrekeningen, notulen etc.

Nauwkeurig en veilig
Er gaan grote hoeveelheden geld in een VvE om; nauwkeurigheid en veiligheid van het geld staan daarom hoog in het vaandel bij ons.

Scherpe offertes
Uw VvE krijgt veel voordeel doordat VWS Beheer veel connecties in Katwijk en omstreken heeft. Bij ons betekent inclusief daadwerkelijk inclusief: u zal nooit voor onverwachte kosten komen te staan.

Goede verzekeringen
Verzekeringen kunnen wij collectief inkopen, zodat uw VvE altijd de beste verzekeringen voor de scherpste prijs heeft. Meedoen aan collectieve verzekeringen is niet verplicht, u kunt aansluiten wanneer u dat wenst. Wel wordt er meerdere keren per jaar gekeken of de huidige polissen nog het beste bij uw VvE passen.

Alles onder één dak
Administratief, technisch en financieel beheer zitten bij VWS Beheer onder één dak, zodat u altijd een vaste contactpersoon heeft en geen onverwachte kosten.

Vragen?
Heeft u na dit alles nog vragen, neem gerust even contact op via info@vwsbeheer.nl of telefonisch via 071-3016369.

VWS Beheer: Persoonlijk – Betrokken – Betaalbaar

© AtSea Design & Media. All rights reserved